Kérjük Önöket, hogy a házirendet elolvasni és  betartani szíveskedjenek. A szolgáltatás igénybevételének kezdetével elfogadják az alábbi házirendet, és kötelezettséget vállalnak annak betartására.

1. A vendég az apartmanba történő érkezéskor köteles átadni a vendégkönyvbe való bejegyzéshez szükséges személyes iratokat ( személyi ig., útlevél) , illetve kifizetni a nyaralás fennmaradó összegét és az idegenforgalmi adót, melynek összege 450Ft/ fő/ éj ( 18 év felett). 

2. A szobákat érkezési napon 15:00 órától lehet elfoglalni. Távozási napon 11:00 óráig kérjük a lakást elhagyni. (Természetesen amennyiben a takarítással előbb végeznénk, úgy az apartman 15 óra előtt is elfoglalható.)

3. A vendégek érkezéskor bejárati ajtó, lépcsőház kulcsot, illetve elektromos kapunyitót kapnak. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, vagy a zárcserét a szállásadónak megtéríteni. Az apartman elhagyása esetén a bejárati ajtó bezárásáról győződjenek meg értéktárgyaik biztonsága érdekében. 

4. Az apartman egész területén tilos a dohányzás, dohányozni a társasház udvarán lehetséges!

5. Háziállatot tilos az apartmanba bevinni!

6. A vendégek gépkocsival a társasház zárt udvarán parkolhatnak.

7. Az apartmanban csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

8. Az apartman területén bárhol őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. 

9. Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl.: plédet, töröközőt, stb.) , kérjük ne vigyék el az apartmanból strandra, stb.

10. Kérjük vendégeinket - az apartmanból való távozásuk előtt - győződjenek meg arról, hogy a villany ne égjen, illetve a klíma kikapcsolt állapotban legyen.

11. Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a tulajdonos felé haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.

12. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra, illetve elutazáskor, a szállás elhagyásakor tiszta, sérülésmentes legyen. A szemétgyűjtő konténerek az udvaron találhatóak. 

13. Az apartman lakóövezetben helyezkedik el, kérjük, tartsák tiszteletben a többi lakó nyugalmát minden napszakban , de különösen 22:00 h után. Bulizni, hangoskodni a szállás területén nem megengedett. 

A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Kellemes pihenést kívánunk, bízunk benne, hogy nyaralásuk örömteli élmény marad.